YOZGAT / MERKEZ - Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Valimiz Mehmet Ali Özkan, İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Altınkaynak eşliğinde okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Valimiz Özkan, "Sizlerle vakit geçirmek, sizlerle bir araya gelmek bizlere mutluluk veriyor. Bugün fırsatınız var, bugün zamanınız var. Bu günlerinizin kıymetini bilin, zira zaman çok çabuk geçiyor. Kendinize hedef koyun ve hayallerinizin peşinden koşun. Allah sizleri de bizleri de bu devlete, bu millete mahcup etmesin" dedi.

Valimiz Özkan daha sonra öğretmenlerimizle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz  İsmail ALTINKAYNAK okulumuzu ziyaret etti, okulumuz öğretmenleri ile sohbet etti. Sayın Müdürümüze  okulumuza yapmış olduğu nazik ziyareti için teşekkür ederiz

Mrt

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA okulumuz kız öğrencilerine değerler eğitimi çalışması yapıldı

Mrt

Okulumuz Koordinatör öğretmenleri tarafından öğrencilerimize yönelik Mesleki eğitimde İş sağlığı ve Güüvenliği eğitimleri verildi. Eğitimler sonucunda Öğrencilerimize katılım belgeleri düzenlendi.

Mrt

Serbest Muhasabeci Mali Müşavirler Odası okulumuzu ziyaret ederek Muhasebe bölüm öğrencilerimize meslek tanıtımı yapmışlardır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz Pazarlama bölüm öğrencilerine Kayseri Erciyes gezisi yapılmıştır.

Mrt

19.02.2024 ve 21.02.2024 tarihlerinde okul Psikolojik Danışmanı Tuğba Kılıç tarafından okulumuz öğrencilerine SINIR KOYMA konulu seminer ve etkinlik çalışması gerçekleştirildi.

Okul Kantin İhale İlanı dosyasına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE SINAVLARINDA BAŞARILAR.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okuma etkinlikleri yapıldı

Ock

ÇEDES  Projesi Kapsamında Okulumuz Pansiyonunda kalan öğrencilerimize Değerler Eğitimi sonrasında İnfak derneği tarafından çig köfte ikramı yapıldı. İkramlarindan dolayı öğrencilerimiz adına dernek yöneticilerimize teşekkür ederiz