May

Okulumuz Korfbol takımı 25-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Orduda düzenlenen  Okul Sporlari Korfbol Gencler A Grup müsabakalarına katılım sağladı

Mrt

Yozgat Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğinde depremzedeler için kermes düzenlendi.Düzenlenen kermesten elde edilecek gelirler okulda okuyan ihtiyaç sahipleri ailelere ve depremzedelerin ihtiyacı için kullanılacak.Yozgat Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bedrettin Dıvrak, Okul yönetim, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katkılarıyla öğrencilerle birlikte kermes düzenlediklerini söyledi.Dıvrak, "Deprem bölgesinden ilimize gelen ailelere bir nebze olsun yardım yapmak amacıyla kermes düzenledik. Okulumuzda okuyan öğrencilerimizin ailelerinden yardıma ihtiyacı olan velilerimize de destek olmak için bu kermesimizi düzenledik. Kermese katılan velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma haftası dolayısıyla yapmış olduğumuz programızdan görüntüler

Mrt

12 Mart istiklal Marşının kabulü haftası dolayısıyla Kültür Edebiyat kulübümüz tarafından istiklal marşını güzel okuma yarışması düzenlemiştir.

Yarışmada birinci olan Elif Asya TÜRKMEN isimli öğrenciye okul müdürümüz Bedrettin DIVRAK tarafından hediyesi takdim edilmiştir.

Mrt

Mesleki Tanıtma Kulübü tarafından Muhasebe ve Finansman Alan öğrencilerine Mali Müşavirlik ve Muhasebecilik Hakkında bilgilendirme  toplantısı yapıldı.

Haz

Okulumuz öğrencileri Kahramanmaraş 'ta düzenlenen okul sporları karakucak güreş turnuvasında ilimize Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü kazandırmıştır.Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Muhammed Enes Güler -- Türkiye İkincisi

Berk Yılmaz-- Türkiye Üçüncüsü

May

ESER projemiz kapsamında Meslek liselerimizin görünürlüğünü daha da artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Mesleki Eğitim Haftası" etkinlikleri düzenlendi. Bu kapsamda  okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz kendi yazdıkları tiyatro oyunlarını, İlimizde bulunan 8. Sınıf öğrencilerimiz için sahneliyor. Böylelikle meslek liselerimiz ve bu liselerimizde bulunan alanlar bu sene tercih yapacak öğrencilerimize tanıtılmış oluyor.

May

OKULUMUZDA 19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nın 103. Yıldönümü kapsamında okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Irmak İÇME tarafından hazırlanan  kutlama programı gerçekleştirildi. Programda günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapıldı. Öğrencilerimiz şiirler okudu. Öğrencilerimizle gençlik yemini edilerek program son buldu.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder.19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarız.

Kütüphanecilik Kulübü Fidan Dikimi Etkinliği

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM'de milli marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı , aziz milletimizin diriliş destanıdır. Kurtuluş Savaşı yıllarında maddi ve manevi zorluklarla mücadele eden ecdadımızın ortak duygusunun, inancının sembolüdür.