Ara

Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoyun 87. Ölüm yıl dönümü okulumuzda düzenlenen program ile anıldı. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara

Okulumuzda Mevlana haftasıyla ilgili program düzenlendi.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR.

Ara

29/112023 - 1/12/2023 tarihlerinde okulumuz 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerine; okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Tuğba Kılıç tarafından Akran Zorbalığı konusunda bilgilendirme ve etkinlik çalışması uygulanmıştır.

Ara

Her yıl Rebiülevvel ayının 12.gecesi kutlanan Mevlid Kandili'nin ertesi günü başlayan hafta, Mevlid-i Nebi haftası olarak adlandırılır. Mevlid-i Nebi, Hz. Muhammed(sav) in doğumunu anma amacıyla bir hafta boyunca düzenlenen etkinlikleri kapsar.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programla coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni yapıldı.

Kas

LÖSEV haftası münasebetiyle öğrencilerimizle sağlık için yürüyüş etkinliği yaptık

Ekm

İlimiz  Merkez Toki Şehit Mehmet Koçak Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri tarafından okulumuza yapılan tanıtım ziyareti kapsamında öğrenciler okulumuz ve  bölümlerimiz hakkında bilgilendirildi.