YOZGAT / MERKEZ - Şehit Mustafa Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yaşı okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programla büyük bir coşku ile kutlandı.

Ekm

Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Eminyet Müdürlüğü ve Jandarma iştirakleri ile düzenlenen seminere katılım sağladık.

Ekm

Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi Zübeyde Uyar, Filiz Kabayel ve okulumuz müdür yardımcısı Ferdaniye Ünaloğlu tarafından  öğrencilerimize tütün bağımlılığı, obozite ve tuz kullanımıyla ilgili seminer verilmiştir.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİ

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR.

Ekm

13 ekim afet risklerini azaltma gününde tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

08-12 Ekim Ahilik Kültürü Haftası Programı

Ekm

2023- 2024 Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığımız, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" projesi kapsamında okulumuz da Mevlid kandili programı icra edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Eyl

Okul rehber öğretmenimiz Tuğba KILIÇ tarafından 12. sınıf öğrencilerimize YKS sınavı hakkında bilgilendirme semineri verilmiştir.

Eyl

12. Sınıf öğrencilerimize 2023 2024 öğretim yılı işletmelerde beceri eğitimi dersi ve işletmelerde öğrencilerimizin uyacağı kurallar hakkında bilgilendirme amaçlı toplantı yapıldı.

Eyl

Okulumuz konferans salonunda Yozgat Siber Suçlarla Mücadele Birimi tarafından 9. sınıf öğrencilerine yönelik internet güvenliği konusunda konferans verildi.

Eyl

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE SINAVLARINDA BAŞARILAR.