May

Okulumuzun hazırlamış olduğu Tiyatro gösterisine tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

May

Mrt

Kutsal vatan topraklarımız için, ay yıldızlı bayrağımız için; devletimiz için, milletimiz için; istiklâlimiz ve hürriyetimiz için; bizim için hayatlarının baharında “bir gül bahçesine girercesine kara toprağa giren” aziz şehitlerimizi anmak üzere okulumuzda . 18 Mart  Mart Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuz kız öğrencilerine ÇEDES Projesi kapsamında değerler eğitimi verildi.

Mrt

13.03.2024 tarihinde okulumuz rehber öğretmeni Tuğba KILIÇ tarafından öğrencilerimize yönelik Teknoloji ve Tütün Bağımlılığını Önleme konulu seminer ve etkinlik çalışması gerçekleştirildi.

Mrt

Yeşilay Yozgat şubesinde görevli Esra ALTIKULAÇ öğrencilerimize Yeşilay hakkında bilgilendirme yaparak ilimizdeki Yeşilay faaliyetleri ve gönüllülük çalışmalarını tanıttı.

Mrt

12.03.2024 tarihinde okulumuz 11 ve 12.sınıf öğrencilerine İŞKUR da görevli İş ve Meslek Danışmanı Koray Mıcık tarafından Meslek Seçiminin Önemi konulu seminer çalışmalı gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle okulumuzda tüm personelimiz ve öğrencilerimizim katılımıyla 7 Mart Perşembe günü deprem tatbikatı yapıldı

Mrt

Valimiz Mehmet Ali Özkan, İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Altınkaynak eşliğinde okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Valimiz Özkan, "Sizlerle vakit geçirmek, sizlerle bir araya gelmek bizlere mutluluk veriyor. Bugün fırsatınız var, bugün zamanınız var. Bu günlerinizin kıymetini bilin, zira zaman çok çabuk geçiyor. Kendinize hedef koyun ve hayallerinizin peşinden koşun. Allah sizleri de bizleri de bu devlete, bu millete mahcup etmesin" dedi.

Valimiz Özkan daha sonra öğretmenlerimizle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz  İsmail ALTINKAYNAK okulumuzu ziyaret etti, okulumuz öğretmenleri ile sohbet etti. Sayın Müdürümüze  okulumuza yapmış olduğu nazik ziyareti için teşekkür ederiz

Mrt

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA okulumuz kız öğrencilerine değerler eğitimi çalışması yapıldı

Mrt

Okulumuz Koordinatör öğretmenleri tarafından öğrencilerimize yönelik Mesleki eğitimde İş sağlığı ve Güüvenliği eğitimleri verildi. Eğitimler sonucunda Öğrencilerimize katılım belgeleri düzenlendi.

Mrt

Serbest Muhasabeci Mali Müşavirler Odası okulumuzu ziyaret ederek Muhasebe bölüm öğrencilerimize meslek tanıtımı yapmışlardır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.